59

Duyurular

Stajlar Hakkında

Mar 30, 2017 Sevgili Öğrenciler,

Fakültemize staj kontenjanından yararlanmak üzere başvuran bazı öğrenciler, tercih ettikleri şehir dolayısıyla ve sınırlı sayıda kontenjan olması sebebiyle,  firmalara staj yapmak üzere yerleştirilememişlerdir. Farklı şehirde staj yapmayı kabul eden öğrenciler ilan edilen listeye adını eklettirmek üzere 11 Nisana'a kadar Yrd.Doç.Dr. Meltem Yanılmaz ile iletişime geçebilirler.

Aksi takdirde, listeye adını yazdırmayan tüm öğrencilerin bireysel olarak staj yeri ayarlamaları gerekmektedir. Staj işlemlerine dair tüm yapılması gereken işlemler,  ilgili http://tekstil.itu.edu.tr/egitim/lisans-egitimi/staj-islemleri  linkte özetlenmiştir. Tüm öğrencilerin linkte yer alan staj bilgilerini detaylı bir şekilde okumaları ve bu adımları dikkate alarak işlemlerini yapmaları gerekmektedir. Tüm Sigorta ve evrak işlemleriniz için Öğrenci İşlerinden Sorumlu Sn. Ecer Ercağ ile irtibata geçebilirsiniz.

Ayrıca,

Ara dönem stajları, sadece mezuniyet durumundaki öğrenciler için geçerli olup Şubat tatilinde ve her iki dönemki final tatillerinde eksik stajların tamamlanması için yapılabilecektir.

Bulunduğu dönemde sadece bitirme tasarım projesi dersini alıyor dahi olsa, herhangi bir derste kaydı bulunan öğrenci dönem içerisinde staj yapamaz.

Bilginize,


Staj Komisyonu