59

Duyurular

Vehbi Koç Vakfı Burs Duyurusu

Eyl 07, 2016

2016-2017 Eğitim-öğretim yılı Vehbi Koç Vakfı mevcut bursiyerlerin bilgi güncellemeleri www.vkv.org.tr adresi üzerinden online olarak alınacaktır. 
Geçen sene burs alan mevcut bursiyerlerin kendilerine iletilen kullanıcı adı ve şifreleri ile www.vkv.org.tr "Burs Başvuruları" bölümünden üye girişi yaparak "Bilgi Güncelleme" kısmından bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir. Güncelleme işlemleri sonrasında ilgili form öğrencilerin mail adreslerine gönderilecektir. Gelen formun çıktısını ve ekinde istenen belgeler ile birlikte en geç 30 Eylül 2016 tarihine kadar Rektörlük Burslar ve Yurtlar Koordinatörlüğü'ne teslim edilmesi gerekmektedir. 
Yeni dönem bursiyer adaylarının belirlenmesinde burs başvuruları ise 01-30 Eylül 2016 tarihleri arasında www.vkv.org.tr adresinden alınacaktır. Yeni adayların "Burs Başvuruları" bölümünden "kayıt ol" başlığından giriş yaparak başvurularını tamamlamaları ve eğer mülakata girmeye hak kazanırlar ise maillerine düşecek olan formun çıktısını ve istenilen belgeleri hazırlamaları gerekmektedir.